Erken Teşhis Gelecek Kurtarır e-Twinning Projemiz Başlıyor

Erken Teşhis Gelecek Kurtarır e-Twinning Projemiz Başlıyor. Okulumuz Destek Eğitim Öğretmeni Ayşe AKĞEYİK'in yürütücülüğünü yaptığı proje 6 ülkeden ortaklarla yapılacak.

Proje çocukların özel ilgi ve yeteneklerini ortaya cıkarmayı amaçlayan ve çoklu zeka alanlarını içerecektir. Bu projede çocuklar çeşitli etkinliklerle  hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Proje  Türkiye 10, Romanya 4 Yunanistan 2 İspanya 2, Litvanya 1 Azerbaycan 1 olmak üzere 6 ülkeden 20 okulla işbirliği içinde yürütülecektir.  Çocukların yetenek ve zeka alanlarının keşfinde keyifli bir yolculuk bizi bekliyor. Proje ile ilgili tüm hazırlıklar yapılarak uygulamaya geçilmiştir. İlk olarak çocukların katkılarıyla okul panosu oluşturulmuştur.

02-01-202402-01-2024