Merkezefendi Belediyesi Yeni Mahalle Anaokulu
YENİ MAH. 5037 SK. PAZARYERİ NOZ7 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ

VİZYON

Okul öncesi eğitim ilkeleri ışığında, sevgi temelinde milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda bilimsel düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek, yetiştirirken de okul öncesi eğitimi bulunduğumuz bölgede en iyi şekilde tanıtmaktır.

MİSYON

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ YENİ MAHALLE ANAOKULU olarak 36-72 aylık çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak ve yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen hoşgörülü bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Öğretim Şekli :Tekli

Tekli

Tamgün: 09.00-14.00

İl Merkezine 3 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri yanında olup Gümüşler sağlık ocağının üst sokağındadır.

Okulumuzda; Eko-Okullar Projesi(Uluslararası) Kitap Projesi (Yerel)